Izvor:
24.05.2017 u 19:45
0

PROBUDITE SE SA SAVRŠENOM FRIZUROM: Ovo su tri prosta trika za uvijanje kose! (VIDEO)

Uvijanje kose je uvek imalo posebno mesto kod žena kada je ulepšavanje u pitanju.

Da bi ujutru imale lokne i izgledale lepo, žene koriste različite načine da to postignu.

Različite dužine kose imaju i različite načine uvijanja.

Ovo su samo neki od njih:

Uvijanje kose krpicama

Ova tehnika je pogodna za kratku kosu. Ono što vam je potrebno su krpice oko kojih obmotate pramen kose i zavežete. Ovaj postupak ponovite sa ostatkom kose. Efekat sličan afro loknama

Uvrtanje pramenova

Ovu tehniku primenjujete na suvoj kosi. Odvijite pramen kose podelite na dva dela i prebacujte jedan preko drugog i pričvrstite na potiljku. Isto to uradite i sa ostalim delovima kose.

Stavite maramu da se u toku noći ne bi raspleli pramenovi. Može se primeniti na kosi srednje dužine. Skupljena u rep ili puštena, izbor je vaš.

Uvijanje kose trakom

Za ovo vam je potrebna duga kosa i elastična traka. Traku stavite oko glave , a zatim kosu uvijate oko trake, dok ne obavijete celu traku kosom, u krug. Ovo se takođe radi na suvu kosu.

Kako ovladati ovim tehnikama pogledajte u ovom videu:

Happytv.rs
Foto:Youtube prinscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter