Izvor:
01.06.2017 u 16:31
0

CELULIT NESTAJE ZA 60 SEKUNDI: Ovaj trik uspeva svakoj ženi!

Vreli letnji dani su nam konačno stigli, ali produžena zima sa sobom nosi uvek isti problem – nismo na vreme počele da vežbamo, pa sad ne možemo ponosno da obučemo šorts ili kratku suknju, zbog ženskog neprijatelja broj jedan – celulita

Na sreću, ne morate da čekate mnogo – postoje tri 3 ekspresna rešenja za prikrivanje celulita, koji deluju bukvalno za 60 sekundi!

Iskoristite ove trikove kad treba da obučete kratku odeću, ali se što pre bacite na vežbanje i pravilnu ishranu, kako biste dobili dugotrajno rešenje:

1. Lak za kosu

Nabavite lak za kosu sa visokim stepenom učvršćivanja i isprskajte po butinama, odnosno delovima zahvaćenim celulitom. Nakon nanošenja laka, stojte uspravno i ne pomerajte se dok se lak u potpunosti ne osuši. Trebalo bi da osetite kako vam se koža zateže.

Caka je u tome što se sjaj od laka prelama na svetlu, što će takođe vizuelno da sakrije ružne rupe i neravnine. Lakom za kosu možete da učvrstite i opuštenu kožu na rukama!

2. Sredstvo za potamnjivanje kože

Celulit je se najviše vidi na svetloj koži. Što je koža tamnija, to će se celulit manje videti, pa u ove svrhe možete da iskoristite sprejeve i kreme za samopotamnjivanje. Pazite samo da boja ne bude previše tamna, da se ne bi suviše razlikovala od ostatka tela.

3. Hladan tuš

Možda niste znali, ali hladna voda i te kako zateže kožu! Tuširajte se onoliko hladnom vodom koliko možete da izdržite, a bar 5 minuta tuširajte područje tela zahvaćeno celulitom što hladnijom vodom. Efekat će vas ostaviti bez teksta!

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter