Izvor:
12.06.2017 u 08:13
0

HOĆETE DA POVEĆATE USNE? Evo šta morate znati o tom poduhvatu! (foto)

Povećanje usana već nekoliko godina važi za najpristupačniju korekciju, a mi donosimo razrešenje svih dilema koje možda imate.

Ako želite da povećate usne, prvo što treba da uradite jeste da razgovarate sa hirurgom o željenoj veličini. Ona treba da bude prilagođena vašim godinama, obliku lica i njegovoj strukturi.

Zahvat

Kada smislite kakav oblik i veličinu želite, estetski hirurg će vas “sprovesti” kroz sam zahvat, ispričati nešto više o tome kako on izgleda, koliko traje i slično. To je pravo vreme da postavite sva dodatna pitanja na koja možda još uvek nemate odgovor.

Detalji

Trenutno je najrasprostranjenija upotreba hijaluronske inekcije koja se ubrizgava u spoljašnji sloj kože. U zavisnosti od vaših želja, njome možete povećati usne ili samo neznatno popuniti i modifikovati njihov oblik.

Posledice

Najučestalije nuspojave su modrice i otoci koji traju oko dve nedelje. Takođe, ukoliko mislite da biste mogli biti alergični na neku od supstanci koja se nalazi u inekciju, posavetujte se sa svojim hirurgom na tu temu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter