Izvor:
15.06.2017 u 17:32
0

90-IH NISMO MOGLE DA IH SMISLIMO: U modu se vraćaju ove torbice, da li ćete ih sada nositi? (FOTO)

Torbice poznate kao "pederuše" pojavile su se osamdesetih godina prošlog veka. Mi ih se sećamo sa velikom gorčinom iz devedesetih, a sada 20 i kusur godina kasnije, vraćaju se u modu!

Iako su se mnoge od nas zgražavale i obećavale da pederušu više nikada neće okačiti o svoj kuk, znamo da jedno pravilo vlada u svetu mode – nikad ne reci nikad.

Ukoliko ste devojka koja zaista prati trendove i trudi se da ih ispoštuje, da li ćete ispratiti i ovaj? Naravno, dizajn istih nije identičan kao pre 25 godina pa ne znači da će se ovog leta nositi ovaj model torbica od jeftine plastike i drečavih boja.

Najveće modne kuće, poput "Šanela", svoje modele su već izbacile a prve su ih ponele, ko drugi nego sestre Kardašijan. Ipak, mlada Kendal Džener odlučila se da svoju pederušu ponese na malo drugačiji način pa je prebacila preko jednog ramena u stilu "poštara".

izvor:Srbija Danas
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter