Izvor:
24.06.2017 u 20:43
0

KUPAĆI KOSTIMI KROZ ISTORIJU: Ovako su nekada izgledale žene na plaži! (VIDEO)

Poslednjih godina je u modi da svoje telo na plaži otkrijete što više. Dame neretko nose tange, idu u toplesu, a ni muškarci se više ne trude pa pokriju baš sve delove tela. Međutim, nije uvek bilo tako.

Ranije su kupaći kostimi pokrivali i više nego što bi trebalo. Kako su godine prolazile, materijala kao da je bilo "sve manje", te su kupaći iz decenije u deceniju počeli da otkrivaju ženske lepote… Prvo leđa, pa stomak, pa dekolte, pa guzu…

Isto tako, pre sto godina nije bilo neobično videti ženu koja se kupa u kostimu koji je napravljen od vune. Možete samo da zamislite kako im je bilo "lako" da ga osuše. Vremenom su materijali postajali sve laganiji, i sve su više otkrivali. Pre 70 godina pojavio se prvi bikini, ali ne možete ni da ga uporedite sa današnjim. Stari bikini nije otkrivao čak ni pupak. Stomačić se jedva nazirao, a i to malo je bilo dovoljno da izazove negodovanje ljudi na plaži.

Uostalom, pogledajte…

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter