Izvor:
26.06.2017 u 03:37
0

OD ZAPUŠTENOG ROKERA DO ZGODNOG MANEKENA: Transformacija koja obara s nogu! (VIDEO)

Nema ništa što više volimo od dobrog preobažaja, i mislimo da najbolji preobražaji poboljšavaju ličnost same osobe više nego što je potpuno promene. Jedan od takvih preobražaja ćemo vam pokazati danas. Recimo da se i najčupavije mogu dovesti u red.

U ovom slučaju voditeljka Rejčel Rej je pozvala Kijana Daglasa, frizera poznatih ličnosti, koji će napraviti transformaciju na Kevinu. Pre nego što su mu promenili frizuru i odeću, ovaj čovek nije izgledao loše u bilo kom slučaju, ali nije bio ni uredan.

Kada je upitan o ovom izazovu Kijan je rekao da ako želi da završi šišanje mora to da uradi velikom brzinom, zato što ovaj čovek jednostavno ima previše kose. Kada je Kevin izašao da pokaže svoj novi izgled pred publikom, Rejčel je rekla da se oseća "neprijatno" zbog rezultata.

Pa šta u vezi sa ovim preobražajem čini da se Rejčel oseća neugodno? Odgovor je jednostavan: ona smatra da ovaj čovek jednostavno izgleda previše privlačno.

"Ne mogu čak ni da gledam u njega, toliko me privlači", rekla je Rejčel.

Dok je Rejčel sklanjala pogled sa Kevinovog novog izgleda, Kijan je rekao nešto što savršeno sumira celu transformaciju: "Pronašao sam zgodnog muškarca ispod one silne kose."

Kijan tvrdi da ne može da preuzme sve zasluge za ovaj preobražaj. Kosa jeste najuočljivija, ali promena njegove odeće predstavlja "šlag na torti". Sa tamnim pantolama i čizmama, tim stilista je bio u mogućnosti da održi njegov rok izgled.

Kijan tvrdi da vam ne treba puno novca da biste izgledali poput pravog muškarca. Sve što vam treba jeste da dodate par ključnih detalja. Pored čizama i pantalona on preporučuje kožnu bajkersku jaknu. To je ključni deo slagalice koji dopušta osobama koje nisu u fazonu sakoa da izgledaju dobro.

Da biste svedočili transformaciji ovog rokera u njegov novi izgled, pogledajte video ispod. Kakvu promenu može da učini par poteza makazama.

Izvor: virealno.com
Foto: YouTube Printscreen/Rachael Ray Show

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter