Izvor:
14.07.2017 u 23:50
0

Mornarske pruge nisu samo za mornare!

Bilo da idete na krstarenje i imate brod u nekoj luci ili se šetate gradom, ne morate imati dilemu o stajlingu – jer pruge i leto su savršen par! Mi smo za vas napravili izbor najboljih komad u ponudi, a na vama je da se odlučite samo za jedan ili da spajate vertikalne i horizontalne, monohromatske pruge i one u boji ili se hrabro odlučite za print na print varijantu, pa vešto kombinujete floralni ili geometrijski print sa prugama – sunčani dani stvoreni su za kolor poigravanje.
Ne moramo da napominjemo da su ovo komadi koje ćete nositi godinama, a o tome svedoče fotografije Audrey Hepburn, Brigitte Bardot i Jane Birkin.

Pariska nedelja mode je završena, a dok sumiramo utiske prikazanih revija velikana modne scene kao što su Chanel ili Christian Dior, u fokusu su nam i street style devojke koje su se sedam dana šetale ulicama Grada svetlosti.
Pariz i visoka moda idu ruku pod ruku, a kada se isključe reflektori pista i završi se sedmodnevna modna drama, čak i dame koje napuste mesto u prvom redu sebi sigurno postavljaju čuveno žensko pitanje: Šta da obučem? Dok je nama ta dilema ovih tropskih dana bila vezana za spremanje za posao na 30 plus, za izlazak ili letnje venčanje, Parižanke su imale sasvim druge slatke nedoumice i odmah rešenje: nije dovoljno izgledati pristojno ili ostaviti utisak, već ostaviti UTISAK i skrenuti pažnju street style fotografa kako bi se stajling koji su osmislile našao u nekoj od galerija modnih izveštaja, rame uz rame sa najvećim planetarnim damama iz sveta mode.

izvor/42magazin

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter