Izvor:
07.08.2017 u 03:13
0

GRUDI LETI BRŽE STARE: Ovih šest navika obavezno izbacite, a PETA je vrlo važna!

Jedre i lepe grudi ukras su svake žene, ali one neće doveka biti takve. Još ako znamo da stare brže od ostatka tela, treba biti naročito oprezan. Zato pokušajte da se rešite ovih navika kako biste očuvali lepotu svog poprsja.

1. Dijete s jo-jo efektom

Ako ste nedavno skinuli neželjene kilograme, višak opuštene kože prvo će se primetiti na vašim grudima. A što više takvih jo-jo iskustava proživite u životu, grudi će pre izgubiti svoju elastičnost, te će se još više otegnuti.

2. Loš brushalter

Za lepotu i punoću grudi uvek pazite da vam brus bude prave veličine, odnosno, da dobro drži. Ako se grudi još više tresu tokom svakodnevnih, uobičajenih aktivnosti, koža će pre popustiti.

3. Pušenje

Verovatno znate da pušenje ubrzava starenje kože jer smanjuje dotok krvi do ćelija, od čega prvo strada površinski sloj kože.

4. Solarijum

Previše solarijuma nije dobro ni za šta, pa ni za grudi, naročito jer stvara bore na dekolteu. Tamniji ten jeste privlačan, ali ne po svaku cenu i ako je koža smežurana.

5. Kreme za sunčanje

Iako nas štite od loših UV zraka, kreme za sunčanje s visokim faktorom zapravo ubrzavaju proces nastanka bora na licu i grudima. Ove dve oblasti najbrže stradaju od takvih krema jer smanjuju stvaranje kolagena i ublažavaju elastičnost kože. Zato ne preterujte s kremom i pravac u hlad.

6. Trčanje i poskakivanje

Trčanje jeste zdravo, ali ne obuvajte patike dok ne nabavite dobar brushalter. Najbolje je da nosite onaj sportski koji će grudi držati na mestu.

Zena.blic.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter