Izvor:
25.08.2017 u 21:15
0

TRENDSETERI POSTAVILI TRENDOVE: Evo šta će se najviše nositi ove jeseni! (foto)

Nadolazeća sezona će biti obeležena upečatljivim detaljima, kao i retro-dezenima koji evociraju prošlost i modu "sedamdesetih".

Na kraju leta, modne blogerke, zajedno sa svetskim dizajnerima najavljuju glavne trendove koje ćemo viđati na ulicama svetskih metropola.

Iako se treba uvek držati klasičnih komada, njihov savet je da ih obavezno začiniti nekom trendi krpicom ili detaljem koji će vam dati izgled dame od stila.

Ovo je njihov predlog za jesen 2017.

Odela u jarkim bojama

Nova sezona stavlja akcenat na odela. Ona treba da budu u jarkim bojama, poput ružičaste ili izrađena od neobičnih materijala.

Torbe oko struka

Iako nas podsećaju na modu devedesetih, pederuše se ove godine vraćaju u velikom stilu. Dizajneri savetuju da birate modele od glatke kože, koje ćete lako uklapati uz sve odevne komade.

Dugačke čizme

Što duže, to bolje! Čizme preko kolena će odlično izgledati uz suknjice i haljine, ali i kada provire ispod dugačkih mantila.

Kineski motivi

Pravo sa letnjih kimona, kineski motivi se sele na jesenje odevne kombinacije. Najpre ćemo ih viđati na košuljama i sakoima, ali i na obući.

Kombinacija trenerke i čizama

Čizme izrađene od elastina, koji steže nogu oko članka pojavile su se prošle sezone, a ove će zapravo steći pravu popularnost. Ako ste dovoljno hrabri, kombinujte ih sa trenerkama, kažu modne blogerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter