Izvor:
04.09.2017 u 21:46
0

NE TROŠITE PARE NA SKUPE PROIZVODE: Sve što vam treba za lepo llce već imate u kuhinji! (foto)

Ipak, kako starimo naša koža gubi mladalački sjaj, pa se svim silama trudimo da zaustavimo pojavu bora. Možda nikada niste pomislili na to da jedan sastojak koji imate u kuhinji, može da vam pomogne i u očuvanju lepe kože.

Ukoliko ste kvasac jedino koristili u kuhinji, veme je da to ispravite. Kvasac je puno više od "onoga što diže testo". Zahvaljujući vitaminu B kojim obiluje, on blagotvorno deluje na našu kožu i kosu. Kožu čisti, čini je blistavom i briše joj bore, a kosu jača. Zato, odvojite malo vremena za sebe i namažite se kvascem.

Maske za lice:

Za normalnu kožu – kocku svežeg kvasca pomešajte sa tri kašike toplog mleka, nanesite na očišćenu kožu i držite 15 minuta. Za masnu kožu – kašiku kefira razblažite s dve kašike jogurta i dodajte 1/4 kocke svežeg kvasca. Nanesite na očišćeno lice i držite 20 minuta pa isperite toplom vodom.

Za suvu kožu – pola kocke svežeg kvasca pomešajte sa nekoliko kašika toplog mleka, kašikom meda i kašikom brašna. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu koju ćete naneti na očišćeno lice. Držite 20 minuta pa isperite vodom. Masku stavljajte jednom nedeljno i koža će vam biti zahvalna.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter