Izvor:
10.09.2017 u 21:56
0

ČUDOTVORNA KUPKA: Izlečite ispucale pete u kućnim uslovima!

Mnogi su se verovatno sreli sa, na prvi pogled, čudnim receptom protiv suvih stopala i ispucalih peta, koji se sastoji od kombinacije Listerina (sredstvo za ispiranje usta), sirćeta i vode. Verovatno ste pomislili da je to ponovo neka izmišljotina, od koje nema nikakve vajde.

Zato ste nastavljali koristiti različita sredstva za negu stopala. I napokon, nakon mnogobrojnih pokušaja lečenja ispucalih peta, u momentu kada su potrošili još jednu teglicu kreme (koja je „obećavala“ učiniti vaše pete glatkim i nežnim veoma brzo), takvi skeptični građani ipak rešavaju da isprobaju ovo „glupo“ sredstvo, o kome svi govore, ali malo ko veruje. Ionako nemaju šta da izgube.

Nakon toga kupuju sve potrebne sastojke, pripremaju kupku po receptu za suva i ispucala stopala, i već nakon dvadesetak minuta uviđaju da su pete postale mnogo mekše, a koža na stopalima glatka. Shvataju, da su napokon saznali kako da dobiju negovana stopala u kućnim uslovima:

Za pripremu ove kupke potrebni su sledeći sastojci:

– 1 deo Listerina (možete probati koristiti i drugu tečnost za ispiranje usta)
– 1 deo sirćeta (alkoholnog i jabukovog)
– 2 dela tople vode

Potopite stopala u lavor sa kupkom na 20 minuta. Zatim obrišite stopala, uzmite četku ili kamen za pete i očistite omekšalu mrtvu kožu sanjih.

Već nakon prve procedure, možete odstraniti dobar deo suve kože. Jos nekoliko svakodnevnih potapanja u ovakvu kupku, i vaše pete će postati zaista glatke i meke.

uspesnazena.com

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter