Izvor:
19.09.2017 u 15:31
0

NEKA VAS PRIMETE: Budite u trendu ove zime, čizme preko kolena privući će poglede mnogih!

Ove sezone prelazak iz sandala u čizme biće posebno izazovan, ako se opredeliš za čizme visoke do, ili preko kolena. Ovi modeli posebno dobro stoje devojkama sa dugim nogama, ali uspešno će prekriti i svaku nesavršenost zglobova i listova.

U standardnim ili u jakim i upečatljivim bojama, ravne ili na štiklu, sa farmerkama, pantalonama, ili pak sa suknjom – čizmice iznad kolena se definitivno uklapaju u skoro svaku odevnu kombinaciju.

Ipak, kako bi bila bili u toku sa onim modelima ove obuće koji su u samom vrhu jesenjih trendova, pogledaj sledeće Instagram fotografije.

Metalik i drečave boje!

Ako misliš da je ovo previše napadno – grešiš. Ove jeseni su posebno aktuelne jarke i upečatljive boje, sa visokim metalik sjajem – neobično za jesen, ali definitivno u fokusu kada je obuća u pitanju, tako da ukoliko razmišljaš o kupovini čizmica iznad kolena, a sviđa ti se ovaj fazon – slobodno!

Kraljevski plava boja!

Posebno moramo da pomenemo ovu boju čizmica iznad kolena koja će ove jeseni biti pravi hit! Idealno je da budu sa širom petom i da ih kombinuješ u dnevnoj varijanti – sa farmerkama, džemperima.

Elegantne sa satenskim sjajem!

Ovaj model je apsolutno pogodan za svaku svečaniju priliku, a takođe je idealan i sad za ovaj prelazni period iz leta u jesen – možeš ih nositi sa kratkom teksas suknjom, kao na fotografiji iznad, i ono što je sigurno jeste da ćeš biti primećena i upečatljiva.

Upertlane čizme!

Kratko pertlanje, samo u gornjem delu čizmica koji prelazi kolena, modni je detalj koji ovu već atraktivnu obuću čini dodatno zanimljivom. Lako ih možeš nositi uz bilo koji komad garderobe. Posebno izdvajamo dugačke džempere, poput tunika ili džemper-haljina, uz koje se ove čizmice savršeno uklapaju.

Iskoristi savete na pravi način i neka ove čizmice budu pravi izbor ove jeseni za tebe!

Srbijadanas.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter