Izvor:
19.09.2017 u 22:36
0

DREVNA TAJNA LEPIH JAPANKI: Trik koji će vas oduševiti, kosa će rasti neverovatnom brzinom!

Ovaj trik možete primeniti svaki put kada kuvate ovu namirnicu.

Jedan od trikova kojim možete da učinite da vam kosa brže raste izvodi se uz pomoć namirnice koju imaju sve domaćice – pirinča!

Nije nikakva novost da su pripadnice drevnih naroda koristile cimet, kurkumu i razne druge namirnice kako bi bile negovane i lepe. Trik koje su koristile Japanke za brzi rast kose je jednostavan i jeftiniji od većine drugih metoda.

Sve što vam treba je pirinač i voda. Pirinač skuvajte na način na koji ga uobičajeno spremate i vodu u kojoj se kuvao nemojte da prospete. Sačuvajte je i njome isperite kosu nakon pranja šamponom. Umasirajte vodu u teme, a kasnije isperite celu kosu. Ostavite da odstoji desetak minuta, zatim kosu isperite običnom vodom.

Rezultat će vas sigurno oduševiti jer će kosa već nakon prvog puta biti sjajnija i mekša , a nakon nekog vremena ćete primetiti i da brže raste. Postupak slobodno ponovite svaki put kada kuvate pirinač jer ovo neće skoditi vašoj kosi.

Telegraf
Foto: mogujatosama.com/gamefaqs.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter