Izvor:
21.09.2017 u 18:47
0

Kuda ide moda: Da li biste se usudili da nosite dlakavu torbicu?

Neki muškarci mogu da jedu koliko god žele, ali nikada se neće ugojiti. Isti takav muškarac osmislio je ovu ludu kreaciju.

Reč je o "Dad Bag"(engl. Torba za tate) torbicama koje se nose oko pojasa, kao nekadašnje "pederuše", a na njima je print muškog stomaka. Ime je nastalo na osnovu "Dad Bod" (engl. telo tate) kako se popularno kaže za ovakve muške stomake.

Tvorac ovog bizarnog modnog trenda je Albert Pukis koji je oduvek želeo jedan ovakav stomak, ali nije želeo da rizikuje u pogledu zdravlja, pa da ga "pusti".

Zato je on osmislio šest različitih modela, koji se razlikuju po boji kože i stepenu maljavosti, tako da svaki muškarac može da izabere torbicu koja baš njemu odgovara.

kurir.rs
Foto: Instagram/thedadbag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter