Izvor:
24.09.2017 u 20:42
0

OČISTITE LICE PRIRODNIM PREPARATIMA: Ovo su najefikasnije maske protiv bubuljica i mitisera!

Nečistoće se svakodnevno nagomilavaju na našoj koži, a one dubinske se ne mogu očistiti lako. Zato ti donosimo sjajne prirodne recepte koji će održavati tvoje lice lepim i sjajnim.

1. Beli luk

Verovala ili ne, i luk može biti od velike pomoći. Zbog svojih antibakterijska svojstva, beli luk je idealan u borbi protiv akni, i drugih infekcija na licu. Očisti jedan čen, preseci ga po sredini i nežno utrljaj na crvena područja. Ostavi tako da deluje najmanje pola sata pa zatim isperi lice vodom.

2. Ulje čajevca

Radi se o prirodnom antiseptiku, koji se bori protiv bakterija, koje dovode do nastajanja bubuljica i mitesera. Kao i kod kapi za oči, nakapaj par kapi ulja na štapić, pa nanesi na upaljena mesta. Ukoliko osetiš peckanje isperi lice, a sledeći put razblaži ulje sa malo vode.

3. Limun

Limun je odličan za kožu, a pomaže i pri uklanjanju bubuljica. Sve što treba da uradiš jeste da isečeš jedan limun na kolutove i da ih utrljaš, odnosno ostaviš na licu oko desetak minuta. Nakon toga lice isperi hladnom vodom.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Zenskimagazin.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter