Izvor:
27.09.2017 u 16:40
0

Ovu alatku za šminkanje koriste sve žene: Neke su zbog nje ostale BEZ TREPAVICA!

Svaka žena ima svoju posebnu metodu šminkanja, ali je kod većine ova alatka nezaobilazna – zbog nje je jedna žena prošla pakao.

Forumašica sa područja Amerike skupo je platila odluku da kao i svakog drugog dana pre nanošenja maskare uvije trepavice uvijačem. Sve je teklo normalno, a onda je kinula i desila se potpuna katastrofa.

Kijanje se desilo baš usred akcije uvijanja, a trzaj glavom koštalo ju je svih trepavica sa jednog oka. Ostalo joj je samo da tužno gleda u uvijač koji joj je upropastio život, makar na mesec dana, dok trepavice ne izrastu.

Slike i priču postavila je na forum gde se ispostavilo da ovo nije tako neuobičajena situacija. Tako se jedna forumašica prisetila kako je i ona sama ostala bez trepavica jer je njen pas iznenada zalajao baš usred njenog posla.

A kako je uvijač za trepavice maltene nezaobilazna stavka u neseseru većine žena, učite na njenom primeru, pa izaberite miran kutak da uvijete trepavice.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Facebook/Farmasi Amilia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter