Izvor:
28.09.2017 u 02:31
0

One su bile prve zvezde holivuda koje su isprobale estetku hirurgiju: NA BIZARAN NAČIN MENJALE SVOJA LICA!

Holivud je jednostavno takav i tamo ništa nije neobično, od načina ulepšavanja do načina života. Nekada su slavne holivudske glumice koristile brutalne metode kako bi promenile nešto na svom licu, a danas se to može postići šminkom. Eh da su samo znale.

Danas u Holivudu, plastična hirurgija je uobičajena stvar, međutim u zlatno doba Holivuda, poznate ličnosti nisu bile toliko pod lupom kao što su danas. Ali jedno je sigurno, imale su veoma čudne načine ulepšavanja i preoblikovanja lica.

Merilin Monro i Marlen Ditrih su imale najčudnije ideje kako da promene svoj uzgled.

Merilin Monro

Ova je bila posebna po mnogo čemu pa i kada je lepota u pitanju. Konstantno je šokirala Holivud Tako je bilo i sa elektrolizom, trajnim uklanjanjem dlačica, koju je uradila kako bi uklonila deo kose sa vrha čela i tako promenila oblik lica. Ali to nije jedino što je uradila na svom licu.

Međutim druga promena je bila teška za utvrđivanje. Postoje sumnje da je Merilin radila i rinoplastiku, to nije tako vidljivo, ali rendgenski snimak njene lobanje je pokazao da je neka hirurška intervencija rađenama na hrskavici njenog nosa.

Marlen Ditrih

Druga holivudska diva, Marlen Ditrih je otišla korak dalje kada je ulepšavanje u pitanju. Ona je bila poznata po svojim jagodicama koje su bile tako oštre da su mogle da seku staklo, tako bar kažu. Ali, glasine govore da nisu deo njene strukture kostiju od rođenja.

Prema pričama, nemačko-američka lepotica je uklonila kutnjake kako bi istakla šupljine svojih obraza.

Pored njene dentalne taktike, ona je takođe bila obožavatelj metode Krojdon Fejslift-a, koristeći kako hirurške flastere u boji kože, tako i strateški uvijenu kosu koja je imala za cilj da povuče kožu lica, pre svega čela, na gore.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter