Izvor:
02.10.2017 u 23:35
0

NE, NIJE ŠALA: Ako pijete ovo svakoga dana, grudi će vam porasti!

Mnoge dame koje sanjaju bujnije grudi ne moraju više da razmišljaju o komplikovanim estetskim zahvatima jer se rešenje krije u prirodi. Barem tako kaže narodna medicina, i to za jednu biljku za koju su znali još stari Egipćani.

Piskavica, poznata i kao kozji rog i božja trava, u narodu je poznata kao lekovito sredstvo za respiratorne tegobe, ali i mušku neplodnost. Ova biljka, čije seme možete naći u većini prodavnica zdrave hrane, bogato je proteinima, vitaminima i fitonutrijentima, a od minerala sadrži bakar, gvožđe i mangan.

U zapadnoj medicini čaj od ove biljke koristi se za izbacivanje viška sluzi iz sinusa, grla i gornjeg respiratornog trakta, a delotvoran je i protiv alergija.

Međutim, piskavica je najpoznatija jer se veruje da utiče na rast grudi budući da sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki.

Masaža

Semenke piskavice potopite u vodu, a sutradan tom vodom s hranljivim sastojcima masirajte grudi.

Čaj

Dve kašike semenki stavite u 200 ml hladne vode. Skuvajte, ostavite 20 minuta, pa procedite. U čaj dodajte meda, a možete i limun. Pijte polako, u malim gutljajima, najviše dvije šolje dnevno.

Izvor: curejoy.com
Foto: YouTube Printscreen/Natalie Boucher

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter