Izvor:
27.06.2016 u 20:36
0

BIKINI KOJI ŽELE SVE DEVOJKE: Kupaći kostim od teksasa mami uzdahe (FOTO)

Popularna pevačica Selena Gomez pre godinu je dana započela transformaciju iz tinejdžerske zvezde u modnu ikonu, pa je time njena svaka nova fotografija prava stilska inspiracija.

Gomezova je na Instagramu objavila sopstvenu fotografiju na kojoj nosi dvodelni kupaći kostim sa dubokim, retro donjim delom, a obožavateljke su odmah komentarisale pitanjem –gde li je to kupila?

Kupaći kostim napravljen je od materijala sa elastinom, pa se u njemu bez problema može sunčati i kupati, iako izgleda poput pravog teksas materijala.

Nova kolekcija čuvene kreatorke Lise Marije Fernandez sadrži mnoštvo kupaćih kostima koji su izrađeni od takvog materijala i koji su prilično skupoceni – cena jednog kompleta kreće se između 300 i 400 dolara.

Ovaj od teksasa koji je proslavila Selena Gomez sigurno će dostići još veću cenu i veću popularnost posle fotografija koje je pevačica objavila na svom Instagram profilu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ celebsclosetFR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter