Izvor:
11.10.2017 u 19:07
0

NE VERUJTE SVIM RECEPTIMA: Ovo SIRĆE nikako ne stavljajte na kosu!

Za rast, sjaj i zdravlje kose postoji mnogo različitih saveta koje možete da nađete i primenite.

Za jabukovo sirće se veruje da je jedno od najboljih prirodnih sredstava za koje se veruje da pozitivno deluje na kosu i poboljšava njen rast i jača vlasi.

Recept je jako jednostavan: pomešajte jabukovo sirće sa vodom i ostavite da malo odstoji te potom isperite kosu. Ali, iako ovo sirće ima blagotvorna svojstva dermatolog Rejčel Nazarian se ne slaže sa ovim.

Ona ističe kako svima kosa raste otprilike isto i da se na taj proces ne može uticati. Jabukovo sirće ima istu pH vrednost kao i naša kosa i ukoliko se brzo ispere ne bi trebalo da ostavi nikakva oštećenja. Ali, ipak postoje slučajevi oštećenja temena i kose zbog korišćenja ovog tretmana. Ona nikada ne bi preporučila da ovako tretirate kosu, već da sirće ipak ostavite za salatu i ne stavljate ga na kosu.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter