Izvor:
10.11.2017 u 02:04
0

VOĆKA ZA TEN I LEPOTU: Mandarine ćete prosto obožavati!

Zbog visokog procenta C i B vitamina, kao i kalijuma, magnezijuma i folne kiseline, mandarine voli i naša koža.

Zato, probajte sledeće maske za lice.

U svež sok od dve mandarine umočite čistu gazu i stavite je na svoje lice i vrat. Lezite i opustite se oko 20 minuta. Umijte se mlakom vodom i lice namažite nekom hidratantnom kremom. Ova maska će učini da koža deluje svežije i zdravije.

Ako imate suvu kožu, negujte je maskom od svežeg soka mandarine i kašike pavlake. Jednom u sedam dana, ovu masku držite na svom licu oko 15 minuta.

Za kožu koja je sklona aknama, odlična je maska od mešavine svežeg kvasca i nekoliko kapi svežeg soka od mandarine. Masku nanesite na očišćeno i umiveno lice, i ostavite je dok se ne osuši i ne stegne. Umijte se mlakom vodom.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter