Izvor:
13.11.2017 u 17:35
0

PRAVILNA NEGA: Sprečite starenje kože na vratu!

Počnite još danas, bez obzira na to imate li 19 ili 39 godina, da brinete o svom vratu.

Iste žene koje mesečno troše hiljade na proizvode za negu lica i šminku koja će na njemu prikriti mane, često zaboravljaju da se godine primećuju najpre na vratu i rukama. Počnite, zato, još danas, bez obzira na to imate li 19 ili 39 godina, da brinete o svom vratu.

Šta možete preduzeti da vaš vrat što duže zadrži mladoliki izgled?

Nega kože na vratu
Zaista nije neophodno da kupujete posebnu kremu samo za vrat, ali obavezno je da svakodnevno nanosite kremu na to područje. Ujutro i uveče, pri nanošenju kreme na lice, nemojte da zaboravite da istu kremu pažljivo nanesete i na vrat. To uvek činite blagim pokretima odozdo na gore (od dekoltea prema bradi) kako kožu ne biste vukli dole.

Vežbanje vrata
Ova vežba pomoći će vam da zategnete vrat i sprečite nastanak podbratka (ili ga ublažite ako ga već imate). Stisnite usne u pozu za poljubac, zatim glavu okrenite gore i glumite da usnama želite da poljubite plafon. Osetićete lagano zatezanje u području vrata, i tako ga učvrstiti. Vežbu svaki dan ponovite bar 20 puta.

Pravilno držanje
Ako ste stalno pogrbljeni i ako vam veći deo dana brada gotovo dodiruje ključne kosti, pre će nastati bore na vratu. Držite glavu uspravno.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter