Izvor:
27.11.2017 u 04:59
0

OSTANITE VITKI: Ako se budete pridržavali ovih jednostavnih navika rezultati su zagarantovati!

Sezona slava i praznika samo što nije, a svi znamo koliko je teško odoleti iskušenjima i svim tim poslasticama koje nas mame u ovo doba godine.

Ako se budete pridržavali ovih jednostavnih navika tokom zime, dočekaćete proleće u super formi!

Sezona slava i praznika samo što nije, a svi znamo koliko je teško odoleti iskušenjima i svim tim poslasticama koje nas mame u ovo doba godine.

Ali, evo saveta stručnjaka koji će vam pomoći da se ne opustite previše, iako će vam telo biti sakriveno pod slojevima i slojevima garderobe nekoliko meseci.

Prvo pravilo kojeg bi trebalo da se pridržavate je da izbegavate rastegljivu garderobu. Ako zimu provodite u helankama, tunikama i haljinama od trikotaže, lako se može dogoditi da i ne primetite da su kilogrami počeli da se gomilaju.

Postavite cilj

Ne bi bilo loše da postavite sebi neki novogodišnji cilj i malo pre nove godine, recimo, prijavite se za neki program vežbanja koji počinje u januaru već sad. Ili se dogovorite sa drugaricama da ćete zajedno na treninge prvog radnog dana posle Nove godine.

Pravite male mesečne planove

Lepe dane u novembru i decembru kojih će sigurno biti iskoristite za šetnju u prirodi, a kad je vreme lošije, vežbajte kod kuće. Tako ćete januar dočekati "orni" za organizovano vežbanje u teretani ili fitnes klubu. Imajte u vidu da nije potrebno da vežbate satima. Dovoljno je i da nekoliko puta u toku dana uradite seriju čučnjeva, trbušnjaka, malo budete u izdržaju dok traju reklame i čekate da počne vaša omiljena serija i slično. Takođe, uvek je dobra ideja da umesto liftom idete stepenicama.

Kontrolišite se!

Kad dođe vreme za praznične poslastice, nemojte sebi uskraćivati ono što volite, ali nemojte preterivati sa količinom. Uvek jedite iz malih tanjira, tako ćete odoleti iskušenju da se prejedete samo zato što volite rusku salatu. Ne zaboravite da i sokovi, gazirana pića i kokteli mogu da budu prave kalorijske bombe. U vreme praznika, držite se vina i prirodnih sokova.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Twitter/cortaxlosano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter