Izvor:
01.12.2017 u 18:19
0

NAPRAVITE RASPORED: 10 trendova koji će biti totalno OUT u 2018. godini!

Manje je više, crna i bela su ultimativna šik kombinacija, mala crna haljina je obavezan deo garderobe svake žene.Svi imaju neke svoje male tajne koje im pomažu da u trenu doteraju izgled i to bez imalo muke. Tu se uglavnom radi i o onim modnim pravilima koje znaju svi: manje je više, crna i bela su ultimativna šik kombinacija mala crna haljina je obavezan deo garderobe svake žene, baš kao i klasične crne salonke.

Obratirte pažnju na to šta će nit apsolutni ‚‚in" ili ‚‚out" sledeće godine.

1. Čoker ogrlice

Nekako smo se nadali da ćemo im doživjeti kraj u 2017. Ipak, choker ogrlice uspjele su se zadržati na listi trendova, ali vrijeme je da zaboravimo na trakice oko vrata i uložimo u neki konkretniji i kvalitetniji nakit.

2. ‚‚Off-the-shoulder" trend

Da, sve žene ga obožavaju i stoji svima. Ali proteklih nekoliko sezona je toliko isforsiran da bi trebalo da se već polako okrećete ka maloo drugačijimj modelima…

3. Korseti

Bili su popularni neko vreme, ali vreme je da se malo ohladite od korseta i remena nalik na korsete. Uostalom, pojas koji dolazi s vašim kaputom ili balonerom sasvim je dovoljan da učini isti efekt.

4. ‚‚Bucket" torbice

Ipak je 2018. godina, godina metalnih krugova. Zaboravi na ‚‚bucket" torbice i uložite u neki strukturirani model ili neku već spomenutu torbicu s metalnim krugom umesto drške.

5. Mini ruksaci

Slatki su, ali ne i tako korisni. Ne bi li bilo bolje da jednostavno uzmete normalan, veliki ruksak? Ruksak normalne veličine dolazi u itekako stajliš varijantama, a uz to u njega stanu i sve važne stvari koje nosite sa sobom čitav dan.

6. Bomber jakne

Niko nema ništa protiv njih, ali jednostavno je došlo vreme za nešto strukturiranije komade poput blejzera i balonera pa čak i ‚‚oversized" kaputa s naglašenim ramenima.

7. Čizme iznad kolena

Prošle zime su čizme iznad kolena nosile apsolutno svi. Ovaj model čizama je apsolutno zavladao ‚‚street style" modnom scenom zbog čega sad svi žele da ih zamene.

8. Plisirane suknje

Dale su svoje i vreme je za promenu. Plisiranu suknju će u 2018. godini zamijeniti uži midi modeli, kao i cvetni i karirani print.

9. Torbice oko struka

Brzo su došle, ali brzo i odlaze. Torbice oko struka su pokušale da napravie ‚‚comeback" u 2017. godini, a ‚‚Gucci" je jedan od prvih dizajnerskih brendova koji ih je predstavio u svojoj kolekciji. Ipak, možete se pozdraviti s ovim komadom i uložiti u neke klasičnije, dugovečnije komade.

10. Krupni nakit

Umesto glomaznih komada koji vam smetaju, izaberite manje i diskretnije, jer će oni upravpo biti apsolutan hit sledeće godine.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter