Izvor:
04.12.2017 u 16:44
0

KAKO DA VAM NAJLONKE VIŠE NIKAD NE PUKNU: Jednostavan trik osvaja svet brzinom svetlosti

Imate probleme sa stalnim cepanjem najlonki ? Bez obzira na to koliko koštaju, stalno se negde zakače i – gotovo! Sada se čulo za trik koji štiti najlonke od pucanja, a on je prilično jednostavan – pre nošenja ih stavite u duboko zamrzavanje!

Prvo ih namočite, pa stavite u vrećicu za zamrzavanje i tada zaledite. Neka ostanu u dubokom zamrzavanju celu noć. Ujutro ih odledite na radijatoru i možete ih obući. Ovaj postupak jača niti u najlonkama pa postaju otpornije na oštećenja. Stilisti kažu da zamrzavanje čuva najlonkama boju, sprečava stvaranje kuglica na njima i odbija dlačice koje se lepe. Osim kod klasičnih najlonki, ovaj trik pomaže i kod mrežastih ženskih čarapa.

Nove najlonke namočite u hladnu vodu i stavite u vrećicu, dobro zamrznite. Drugog dana dočekaće vas komad leda u kojem se naziru najlonke. Trebaće osam sati da se odlede, ali posle toga će izgledati sasvim normalno. Kada ih budete navukli na noge osetićete pod prstima da su niti deblje nego inače. Sigurno će postati otpornije na pucanje.

Postoji još par trikova za sprečavanje pucanja vaših omiljenih čarapa kao što su prskanje lakom za kosu, trljanje sapunom, stavljanje rukavica na ruke tokom oblačenja da ih ne zahvati suva koža ili nokat, trljanje nogu puderom za decu itd. Ali, jedino se metoda sa dubokim zamrzavanjem pokazala zaista dobrom

Happytv.rs/Espreso.rs
Foto: Twiter/24sata

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter