Izvor:
15.12.2017 u 20:54
0

BIĆE NAJPOPULARNIJA U 2018. GODINI: Ovo je jedina boja sa kojom ove zime ne možete pogrešiti!

Ženama svetlije puti će bolje pristajati jarke nijanse sa primesama ružičastih tonova, a onima tamnije puti tamno crvenkasti tonovi

Ovih dana se širi jedan trend u farbanju kose koji je u skladu sa prazničnim raspoloženjem. Trend je inspirisan popularnim vrućim zimskim napitkom, a na kosu donosi duboku crvenu nijansu sa primesama ljubičastih tonova. Reč je o boji crnog, kuvanog vina koja je idealna za predstojeće godišnje doba jer izrazito dobro laska bledoj puti i uvek sa sobom donosi dozu luksuza.

Lako se prilagođava svakom tenu jer se ne radi samo o jednoj nijansi, nego o paleti dubokih crvenih tonova. Tako će ženama svetlije puti bolje pristajati jarke nijanse sa primesama ružičastih tonova, dok će one tamnije puti igrati na sigurno sa tamno crvenom nijansom.

Izvor: Espreso
Foto: Instagram/evvem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter