Izvor:
16.12.2017 u 17:34
0

PRSTEN OTKRIVA VAŠU ŽIVOTNU PRIČU: Pogledajte prste i sve će vam biti jasno!

Prsten nije samo običan ukras već je i simbol socijalnog statusa, kao i nedvosmislen pokazatelj karaktera

Prsten nije samo običan ukras na ruci, nego i simbol socijalnog statusa, kao i nedvosmislen pokazatelj karaktera a psiholozi tvrde da na osnovu izbora mesta na kom se nosi, može mnogo da se sazna o njegovom vlasniku.

Ako neko nosi prsten na srednjem prstu, znači da ta osoba pridaje veliku pažnju lepoti jer nakit na tom mestu naglašava eleganciju ruke, ali i jako samoljublje. Potreba za pažnjom okoline proporcionalna je veličini dragog kamena.

Prsten na kažiprstu ukazuje na jaku volju i snagu. Ukoliko neko na tom prstu nosi nakit sa velikim kamenom, znači da je veoma moćan i ponosan. Ukrašen desni kažiprst otkriva izuzetno visoku inteligenciju, dok levi ukazuje na sklonost megalomaniji i histeriji.

Na malom prstu nakit najčešće nose glumci, slikari i dizajneri, ali i neobični, originalni ljudi.

Osobe koje nose nakit na palcu, bilo žene ili muškarci, pridaju veliku pažnju seksualnosti.

Nakit na domalom prstu znak je porodičnog statusa. U starom Rimu, na tom prstu se nosio prsten od bronze kao simbol dugotrajnog braka. Zanimljivo je da je nakit od zlata postao popularan tek u 3. i 4. veku naše ere.

Ukoliko nosite po više prstenova na obe ruke, znači da ste veoma osetljivi, i da pridajete veliku važnost imidžu kako biste prikrili svoje slabe tačke.

Ukoliko, nosite samo jedan prsten, znači da ste odlučni i sigurni u svoje izbore. Imate jak karakter, a kada sebi postavite neki cilj, svom snagom se trudite da ga ostvarite uprkos preprekama.

Izvor: Espreso
Foto: Twitter/Rose Diamond‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter