Izvor:
17.12.2017 u 02:23
0

ŽENE ĆE SE POSEBNO OBRADOVATI: Šminka nestaje sa lica sa samo jednim potezom

Uprkos tome što većina dama obožava šminku i retko kada ne poseže za istom, nema ničeg omraženijeg nego kada nas pred spavanje dočeka skidanje iste. Neretko se čak odlučimo i da preskočimo taj korak, iako smo nebrojeno puta čitale koliko to može da naškodi našoj koži.

No, izgleda da nam se srećna osmehnula. Naime, na tržištu se pojavio proizvod koji će nam i te kako olakšati čitavu proceduru. Zapravo, moći ćemo šminku da skidamo čak i u krevetu i to u jednom potezu.

Reč je o bazi za mejkap koja se nanosi na lice pre pudera, a omogućava vam da na kraju danu sve sa lica ogulite u jednom potezu. Ova baza radi na principu kao i pell-off maske, a štiti lice od spoljnih uticaja, i samih negativnih uticaja šminke.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter