Izvor:
18.12.2017 u 14:16
0

VEČITI PROBLEM: Ovo je razlog zašto žene nikada nemaju šta da obuku!

Koliko puta vam se dogodilo da pogledate u svoj ormar pun odeće sa osećajem da bukvalno, ali bukvalno nemate apsolutno ništa da obučete? Deset puta, minimum sto puta? Niste jedini, jer je ovo muka svake žene, pa čak i onih koje važe za najbolje obučene dame iz sveta poznatih.

Upravo zato nas je jako zaintrigirao citat Michaela Korsa koji je prilično dobro objasnio ovaj fenomen.

Naime, prema Korsu 70% odeće u ormaru bi moralo da bude kombinacija "mesa i krompira" (standardni, klasični komadi), dok bi preostalih 30% trebalo da budu sosevi i glazura (boje, dezeni, metalizirana odeća i aksesoari). Što je rezultiralo da pretpostavimo kako žene mahom u garderoberu imaju obrnutu ili pogrešnu proporciju, te da im je iz tog razloga teško da izaberu autfit i naprave dobru kombinaciju.

Zavirite u svoj ormar i pokušaje da zavedete novi red! I umaptite 70:30.

Izvor: Pressonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter