Izvor:
28.12.2017 u 16:01
0

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Dolčevita frizura menja vaš izgled za samo 5 sekundi! (foto)

Ako ne želite da skratite kosu, ali želite promenu, imamo sjajno rešenje.

Basic komad bez kog ne možemo zamisliti zimu definitivno su rolke. A proteklih par sezona Instagram zvezde dale su nam razlog više da se radujemo ovim toplim modnim komadom koji najbolje greju preko zime.

Naime, reč je o takozvanoj dolčevita frizuri koja je u ovo doba godina uvek popularna jer je, kako joj i samo ime kaže, za njeno nameštanje potrebna rolka.

A svodi se na to da kosu stavite u okovratnik i napravite lažni bob kojim ćete u pet sekundi potpuno transformisati svoj look i izgledati veoma šik.

Čim dođu hladniji dani, to je frizura koju neprestano viđamo na Instagramu. Osim na Instagramu, inspiraciju za ovu frizuru (iako vam realno ne treba) možete pronaći i na sajtovima popularnih modnih brendova, gde većina modela nosi rolke upravo na ovaj način.

Cosmopolitan
Foto:Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter