Izvor:
09.01.2018 u 21:55
0

OPET SE VRAĆA U MODU: Najgori trend dvedesetih ponovo apsolutni hit!

Smestite se sa nama u modni vremeplov, a sledeća stanica su nam devedesete.

Jedan popularni modni dodatak devedesetih godina, bez koga nijedna frizura nije bila zamisliva, svakako je krpena gumica za kosu.

Devedesetih godina prošlog veka svi su ih nosili i bile su apsolutni hit.

Bilo da se radilo o plišanim, satenskim, metalik ili šljokičavim gumicama svi su ih nosili.

Njih je obožavala i Keri Bredšo pa nas njihova popularnost ne čudi. Iako svi smatraju da je to jedan od najgorih trendova devedesetih, on se opet vraća na velika vrata u modu.

Ove godine čini se da ima više potencijala, s obzirom da je prošle godine podbacio u proboju na tržištu. Zgužvane gumice za kosu ne planiraju da se zadrže kratko. Ukoliko ste sačuvale stare gumice vaših majki i starijih sestara, sada je vreme da ih opet izvučete iz naftalina i spremite se za novo modno ludilo.

Telegraf

Foto: Instagram/zohbydesigns/scrunchyqueen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter