Izvor:
19.01.2018 u 23:57
0

NEOBIČAN IZUM: Ova farba menja boju kose u zavisnosti od vašeg raspoloženja!(foto)

Jedna naučnica predstavila je svoj neobičan izum koji je oduševio mnoge žene. Reč je o farbi za kosu koja menja boju u zavisnosti od vašeg raspoloženja i temperature.

Svojim radom Lauren Bovker se pohvalila na Instagram profilu, a korisnici ove društvene mreže su poludeli za ovim neobičnim izumom koji je dobio mnoštvo pohvala.

U ponudi se nalazi sedam boja, a svaka od njih pokazuje različite nijanse koje se međusobno prepliću.

Lauren je jednu boju nazvala Vatra, a podrazumeva spektar nijansi – od crne do tamno crvene.

Kada se temperatura podigne, pojavljuje se čak i narandžasta boja. Kako je otkrila, do promene boja dolazi zbog temperature: njen pronalazak se zasniva na termo tehnologiji koja se koristi kod izrade šolja koje menjaju boju kada su izložene toploti.

Izvor: B92
Foto: instagram/theunseenalchemist, Youtube/Kayley Melissa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter