Izvor:
02.02.2018 u 14:22
0

DA VAM KOSA UVEK BUDE ČISTA: Najbolje zamene šampona za suvo pranje!

Sada više ne treba da izlazimo na ulicu u masno zavezanoj punđi ili konjskom repu, već imamo idealnu alternativu.

Donosimo vam najbolje alternative za one trenutke kada ostanete bez šampona za suvo pranje kose, a nemate dovoljno vremena da je operete, osušite i napravite frizuru.

Dan, istina je da su nam šamponi za suvo pranje kose u potpunosti promenili živote. Sada više ne treba da izlazimo na ulicu u masno zavezanoj punđi ili konjskom repu, već imamo idealnu alternativu za dana kada nemamo vremena ili želje za pranjem kose. Međutim, postoji i loša strana šampona za suvo pranje kose. Naime, mogu oštetiti koren kose ako se koriste mnogo često.

Ako ih koristite često i mislite da je vreme za pauzu ili ako ste upravo ostali bez šampona za suvo pranje, donosimo vam dve alternative koje će vam dati identičan efekat.

1. Puder za lice u prahu
Ako nemate šampon za suvo pranje pri ruci ili ako ste odučili da ga izbegavate, takođe možete uzeti veliku i meku četku za šminkanje i prozirni puder u prahu za lice. Jednostavno napuderišite kosu kosu i spremni ste. Prednost ove tehnike je i to što ga možete precizno naneti pomoću četke.

2. Bebi puder
Bebi puder je zaista pravo čudo koje treba da se nađe u svakom kupatilu bez obzira postoji li beba u kući ili ne. Nanesite ga na kosu i postupajte identično kao da ste naneli šampon za suvo pranje. Zbog svoje bele boje pripazite da dobro raščešljate kosu kako da ne ostali s belim slojem.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter