Izvor:
04.02.2018 u 21:26
0

OBAVITE DOBAR ŠOPING: Zašto ovu odeću treba kupovati za broj veću!

Često vam se dešava da tek kupljena majica bude mala ili da ne možete više da obučete odeću koju ste nedavno pazarili? Evo o čemu treba voditi računa!

Kako biste uspešno obavili šoping,donosimo vam četiri odevna komada koja morate kupiti u većoj veličini, barem za broj, od vaše standardne kako bi vam idealno pristajali kada ih donesete kući i operete.

1. T-shirt

Budući da je većina majica većinom izrađena od pamuka, postoji rizik da će se u pranju smanjiti do 20 posto. Još jedna prednost kupovine malo veće majice je to da se zbog dodatne komocije nećete brzo znojiti i imati problem s mrljama od znoja. Isto tako, veće majice idealne su za mnogobrojna stilizovanja, a trenutno su i hit.

2. Džemperi od vune

Vuna se značajno smanjuje tokom postupka pranja, stoga kupite barem jedan broj veći od veličine koju zapravo nosite.

3. Košulje

Za košulje, cela stvar postaje malo komplikovanija. One se takođe smanjuju tokom pranja, ali nešto manje, odnosno oko 3 posto. Problem je u tome što nikada ne znamo gde će se suziti. Hoće li to biti rukav, ovratnik ili ramena…

4. Čarape

Čarape su takođe u velikoj meri izrađene od pamuka pa je poželjno uzeti par u većem broju. Većina čarapa dolazi u dva intervala veličine cipela (36-38, 39-41). Odaberite komotnije!

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter