Izvor:
05.03.2018 u 20:02
0

POVEDITE RAČUNA: Ova odeća vas čini starijima nego što zaista jeste! (foto)

Žene kriju godine kao zmije noge, ali nesmotrenim oblačenjem mogu da dodaju sebi koju godinu više.

Kako biste izbegle da vas smatraju starijom nego što jeste obavezno iz ormara izbacite određene odevne komade zbog kojih izgledate tetkasto.

Ukoliko niste Kara Delevinj nemojte furati guste obrve, ali ni preterano počupane. Dosadna i jednolična boja kose takođe će učiniti da izgledate starije nego što jeste, a bolje rešenje su pramenovi. Najveću ulogu u svemu ipak igra odeća.

Često u želji da propratimo neki trend ili nesvesni toga šta odgovara našem obliku tela biramo pogrešne odevne komade u kojima izgledamo i do 10 god starije nego što jesmo. Evo koje odevne komade trebate da izbacite iz ormara kako biste izbegle dodavanje godina.

Mrežaste čarape

Na Instagramu i stranicama magazina izgledaju seksi i urbano, retko koja žena zna kako da ih iskombinuje pa na ulici često izgledaju vulgarno i dodaju godine.

Predimenzionirani sakoi

Ove sezone stilisti predlažu da kupite neki predimenzionirani sako koji će sakriti široke bokove i poveći trbuh – ali to je laž. Osim što neće laskati vašoj figuri u prevelikom sakou izgledaćete mnogo starije nego što jeste pa su uži i strukirani modeli uvek bolji izbor.

Haljina ravnog kroja

Ovakva haljina ne prati liniju tela pa će da pojede vašu figuru i učini vas neprivlačnom. Model ravnog kroja će vam uvek dodati godine pa se pre držite uskih elastičnih haljina koje će naglasiti vašu liniju i osigurati vam mladalački izgled.

Telegraf
Foto: Instagram/the_best_of_nylons

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter