Izvor:
05.03.2018 u 22:09
0

NAJNOVIJI SVETSKI HIT: Da li bi ste sa ovakvim obrvama izašli napolje! (Foto)

Kad ih ukombinujete sa odgovarajućom šminkom mogu izgledati očaravajuće, ali bez šminke su pomalo jezive.

Moderni trendovi ne prestaju da iznenađuju, a ove obrve su poslednji svetski hit. Instagramom se šire brzinom svetlosti i sve je više onih koji postavljaju fotografije ovakvih krivudavih obrva. Generalno, prethodna godina je donela mnogo novih trendova sa obrvama, neki su nas dobro nasmejali, a neki i sablaznuli.

Izgleda jako zabavno poigravati se sa obrvama, pa ako i iščupate koju dlačicu više možete da napravite novi modni bum. Već ste videli neke od najčudnijih trendova, pa ih isprobajte i sami. Obrve su važan deo lepote lica, a žene svojim idejama svaki dan pomeraju granice. Posle obrva u obliku riblje kosti, zmijica i pletenica u obrvama, na red su došle i obrve u obliku ribljeg repa. Vrlo brzo su postale hit na društvenim mrežama.

Blogerka Huda Katan iz Dubaija je prva počela da ih uovako uređuje i tako je privukla brojne obožavatelje. Sada ih na taj način uređuju i žene i muškarci… Na Instagramu ih možete naći po heštagom #fishtailbrows, a svakim danom ih je sve više i više…

Ovakve obrve se lako prave, umesto klasičnog završetka spoljnjeg dela luka obrva, vrh treba da bude podeljen na dva dela i izgleda baš kao riblji rep.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter