Izvor:
13.03.2018 u 19:37
0

PARFEM JE VAŠE DRUGO „JA“: Uskladite ga sa okolinom i izaberite savršenu notu!

Svako godišnje doba ima svoju miruisnu notu, a u skladu sa godišnjim dobima ne bi bilo loše da se usklade i parfemi koje koristite. Nije dobro da se u kancelariji pojavite u oblaku parfema koji će više da "štipa" nego da miluje čulo mitrisa. Idu lepi dani i lepo vreme, a kako bi u šarenoj ponudi parfema pronašli baš svoju omiljenu mirisnu notu, upoznajte osnovne vrste mirisa.

1. Orijentalni

To je miks nota mošusa, ambera, cimeta, jaka i bogata aroma koja ide uz ekstravagantne i misteriozne dame. Ovi mirisi su simbol moći, elegancije i luksuza, idealni za noć.

2. Drveni

Kombinaciju sandalovog drveta, začina, kedra nose ozbiljne žene jedinstvenog stila i šarma. Idealan je za zimske dane.

3. Citrusni

Sladunjavi aromatični mirisi omiljeni su među devojkama jer odražavaju poletnost, sreću i razdraganost. Odlični su za svaki dan.

4. Cvetni

Dodir cveća i voća, recimo, ljiljana, ruže, ljubičice, jasmina, pomorandže, manga, osvežavajuć je i lagan, idealan za proleće i leto.

Izvor: Happy/Žena
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter