Izvor:
24.04.2018 u 03:38
0

REDOVNA NEGA: Primenite OVE trikove i bićete oduševljeni!

Nekada samo pametnim izborom sredstava možete da uštedite dosta novca, a ipak sebi obezbedite redovnu negu.

Ovo su neki od saveta koje preporučujemo da isprobate.

Ten

Kako bi vam koža lica izgledala svežije, koristite čaj od kamilice. Jednu kašiku kamilice iz apoteke pomešajte sa vrelom vodom i ostavite da se kuva oko 30 minuta. Zatim prcedite i kada se ohladi dodajte jednu kašiku meda. Ova napitak pijte svakodnevno pre doručka.

Gušće trepavice

Jedan od najboljih načina za negovanje trepavica je prirodna mešavina ulja koju možete napraviti sami. Potrebna vam je jednaka količina ulja od badema, susama, ricinusa i čička i malo vitamina E. U teglici promešajte sve sastojke i time premažite trepavice uveče i ostavite preko noći.

Nega ruku

Za nežnu i svilenkastu kožu ruku potrebna vam je mala količina kreme za ruke pomešana sa sirćetom. Dve nedelje nanosite miks na ruke i rezultati će vas oduševiti.

Jačanje i izbeljivanje noktiju

Da bi vam nokti bili zdravi i negovani, potrebno je samo prste umočiti u sok od limuna. Presecite limun na pola i u svaku polovinu zaronite po jednu ruku. Neka stoje 15 minuta, zatim isperite ruke sapunom i vodom.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/salonadut

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter