Izvor:
26.04.2018 u 20:59
0

TRIK ZA BLISTAVO BELE PATIKE: Primenite ovaj trik i vaša obuća će izgledati kao nova!

Kupili ste nove patike i već posle par nošenja guma je promenila boju.

Većina nas patike pere u mašini za veš, ali i pored svih silnih programa za pranje dešava se da nam bele patike promene boju i postanu žute, a naročito brzo boju menja đon.

Postoji veoma lako rešenje da ovo izbegnete. Sve što vam treba je alkoholno sirće, soda bikarbona i voda. Pomešajte sirće i vodu u razmeri 1:1 i dodajte sodu. Količina sode zavisi od tečnosti jer je neophodno da dobijete finu pastu.

Nakon toga, starom četkicom za zube nanesite pastu na patiku i utrljajte. Kada završite, isperite patike toplom vodom i ostavite ih da se suše na dobro provetrenom mestu. Bićete oduševljeni rezultatom.

Telegraf
Foto: Twitter/Printksrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter