Izvor:
30.05.2018 u 23:46
0

BIĆETE U CENTRU PAŽNJE: Ova boja je apsolutni hit ljeta! (foto)

Za crvenokose žene kažu da imaju poseban šarm, kao i da jaka boja na njihovoj kosi odaje snažan i nepokolebljiv karakter.

Ipak, stručnjaci savetuju da crvenom bojom postupate oprezno, iako je ove godine to hit boja. Nažalost, crvena boja kose ne stoji baš svima!

Svetlije nijanse, džindžer, riđa i sve varijacije narandžaste najbolje pristaju osobama sa svetlom bojom očiju i svetlom bojom kože. Boja vina, božule ili bordo nijanse dobar su izbor za smeđooke i one sa tamnijim tenom, dok sa jakim crvenim nijansama posebno treba biti obazriv, jer izgledaju neprirodno.

Za koju god od ovih boja da se odlučite, imajte na umu da ćete morati češće da se šminkate, jer kosa u ovoj boji naglašava nepravilnosti tena, podočnjake i bubuljice.

Takođe, nega crvene kose malo je zahtevnija pošto su i farbe jače, a na udaru će biti i vaš garderober, jer kada je kosa crvene boje, garderoba mora biti prilagođena.

Jedno je sigurno – nećete ostati nezapažene, jer crvenokose su ponovo u modi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter