Izvor:
16.06.2018 u 14:12
0

HIT LETA: Ovakvu majicu svaka moderna žena mora imati! (foto)

Ovaj kroj bluze nosile su uvek najlepše žene sveta, a sada se ponovo vraća u modu.

Lepršavost, vesele boje, elegantno i pomalo provokativno – to je ono što svaka žena želi od modne kombinacije tokom leta, a evo koja bluza je postala najveći hit.

Reč je o bluzi koja otkriva ramena, odnosno poznata je kao bluza sa izrezom koju je često nosila Brižit Bardo.

Ovakva bluza je nekada bila popularna i predstavljala je simbol seksepila, a sada se ponovo vraća u modu. Iako je mlade devojke često nose i kombinuju, pa čak pored ramena otkrivaju i stomak, ovu bluzu mogu lako da nose i zrele žene, i izgledaju zanosno.

Lako možete da je kombinujete sa pantalonama, farmerkama ili suknjom, pa čak i u poslovnim prilikama izgledaće lepo ako preko nje obučete sako. Takođe, savršena je za svečane prilike, ali i za odlazak na plažu u kombinaciji sa mini suknjom i šortsem.

Ovog leta su HIT bluze sa otvorenim ramenima u jednostavnim bojama, poput bele, svetloplave, sive i crne, ali nećete pogrešiti ako se odlučite za cvetni dezen ili za karirano.

Međutim, ako želite potpuni modni pogodak onda izaberite bluzu sa otvorenim ramenima na kojoj se ističu veliki karneri.

Alo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter