Izvor:
21.06.2018 u 06:27
0

ZABLISTAJTE OVOGA LETA: Trikovi za jaču kosu i kožu uz pomoć kojih ćete zablistati!

Ova terapija ojačaće i vaš libido.

Već i vrapci znaju koliko je važan unos vode tokom dana, za naše sveukupno zdravlje, ali i izgled. Stručnjaci uglavnom savetuju da dnevno popijete najmanje dva litra, no nedavno su nas iznenadili novim podacima.

Naime, nova istraživanja pokazala su kako bi za najbolje rezultate odrasla osoba trebalo da popije po jedan litar vode na svakih 15 minuta.

Ovakvu tezu rešila je da isproba i Šefali Sud iz Indije – ona je tokom 10 dana pila 4, 5 litra vode dnevno, s obzirom da ima 65 kilograma. Unosila je dva litra vode do ručka, a potom do kraja dana još toliko.

Kaže da se njen život promenio posle samo sedam dana. Uprkos velikoj količini vode koju je ispijala, tvrdi da se osećala lakšom, poletnijom i da je pucala od energije. Takođe, istakla je da je prva dva dana morala na silu da popije određenu količinu vode, ali da joj je posle toga telo samo vapilo za vodom i usta su joj brzo postajala suva.

– Moja koža postala je zdravija, mekša i sjajnija. I probava je proradila, pa mi je stomak bio iznenđaujuće ravan – rekla je Šefali.

Ona je naglasila i da ju je najviše iznenadilo to što se na ovaj način uvećao i njen libido – želja za seksom naglo se povećala. Tvrdi kako ne zna je li to zbog pritiska pune bešike ili zbog nečeg drugog, ali da je činjenica da nikada nije imala toliku želju za odnosima.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter