Izvor:
30.06.2018 u 06:53
0

ODOLEVA SVIM VREMENSKIM NEPRILIKAMA: Napravite najjjeftiniji lak za kosu od samo TRI sastojka!

Kupovni lakovi za kosu su često puni štetnih aditiva i nisu pogodni za svaki tip kose. Na svu sreću, kao i za većinu drugih kozmetičkih proizvoda, postoji jednostavan i prirodan način za jeftiniju i zdraviju alternativu.

Za ovaj super recept koji dolazi sa portala "Wellness Mama" trebaće vam samo par sastojaka, uključujući i beli šećer koji može biti savršeno sredstvo za negu kose i kože. Uz ovaj prirodni lak za kosu ćete se osloboditi štetnih materija poput aerosoli, plastike, organskih jedinjenja i slično, a vaša kosa će zablistati.

Sastojci:

350 ml filtrirane vode

2 kašike belog šećera (smeđi neće pomoći)

1 kašika žestokog pića poput vodke (može i rum za bolji miris)

10 – 15 kapi eteričnog ulja po želji.

Priprema:

Prokuvajte vodu i rastopite šećer u njoj. Ohladite do sobne temperature pa dodajte alkohol i eterična ulja. Dobijenu tečnost prebacite u bočicu sa sprejem i koristite kao i svako drugo sredstvo za negu kose.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter