Izvor:
01.07.2018 u 08:15
0

NE VEZUJTE KOSU U REP DOK SPAVATE: Pravite veliku grešku, a evo i zbog čega!

Ishrana i stres itekako mogu da utiču na zdravlje kože, ali i okolina i zagađenje iz vazduha. Međutim, postoji jedna stvar zbog koje je vaša koža lica u puno gorem stanju nego što bi trebalo da bude, a toga niste ni svesni.

Mnoge žene uveče idu na spavanje s raspuštenom kosom, što može da bude jedna od najvećih grešaka koju rade, jer prirodna ulja iz kose i proizvodi koje koristite poput šampona i regeneratora mogu da zatvore pore na vašoj koži i da je iziritiraju.

Zbog toga vam lice može biti u mnogo lošijem stanju nego što bi bilo da to ne činite.

Rešenje za ovaj problem je veoma jednostavno. Naime, dermatolozi savetuju da uvek pre spavanja vežete kosu u rep kako ne bi spavali na njoj. Samo pripazite da je ne vežete prečvrsto, jer je tako možete oštetiti, a takođe vam neće biti ni baš ugodno da spavate sa čvrsto vezanim repom na glavi.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter