Izvor:
07.07.2018 u 14:53
0

PROBAJTE: Ovo su pravila kućnog manikira!

Dama je bespomoćna samo dok joj se ne osuši lak na noktima! Mnoge žene se slažu s ovom tvrdnjom.

Kada upitate pripadnice nežnijeg pola da odaberu jednu stvar za njegu, većina bi se odrekla frizera, ali urednih i njegovanih ruku nikako. Ruke su ogledalo koje otkriva mnogo toga o ženi.

Saloni koji rade manikir danas su popularniji. Ipak, često u nedostatku vremena dame ne stižu da odu kod profesionalaca da srede nokte, pa moraju time same da se pozabave.

Prvo pravilo kućnog manikira jeste da žena ima smirenu ruku. U suprotnom, čak iako ulepša nokatnu ploču željenom bojom, ukoliko ne bude smirena, pa ne sačeka da se ona osuši, upropastiće trud.

Znalci ističu da dame, koje nemaju dar da savršeno nalakiraju nokte, treba da pazare lakove koji imaju širu četkicu. Oni se jednostavnije nanose i to samo iz dva poteza, pa su s njima greške minimalne.

Stručnjaci za manikir savetuju damama koje ne vole da eksperimentišu da biraju nežne boje pudera ili popularni frenč. Ukoliko žele da začine odeću za glamuroznu priliku, treba da se odluče za crvenu, bordo ili smaragdnozelenu nijansu.

Mat lakovi mogu da izgledaju savršeno i po nekom nepisanom pravilu se brže suše, ali po svemu sudeći draži su omladini nego damama u godinama. Neon boja, kao i žuta, trava zelena, narandžasta i plave nijanse manikira su prikladne za more. Ali, ako dama želi da ima vesele nokte kad je napolju tmurno, to je takođe dozvoljeno u modnom bukvaru stilista.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Mogu ja to sama

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter