Izvor:
26.07.2018 u 16:34
0

ZAUVEK ĆETE PAMITIT OVU LJUBAV: Veze sa Ribama će vam obeležiti život, ali postoje i prepreke!

Veza koja se pamti do kraja života definitivno je ona s Ribom – senzualna, romantična, puna strasti, osećanja i duboke povezanosti. Riba će bez problema ležati s tobom i slušati te kako pričaš o svojim snovima, željama i nadama dok te gleda svojim sanjarskim očima.

Kao što to uvek biva, svaki horoskopski znak ima svoje mane i vrline pa i Ribe za koje se kaže da u sebi nose pomalo od svakog znaka. Negativnosti koje se mogu pojaviti u odnosu s ovim znakom, navodi "Elite Daily", jesu lenjost, pesimizam i bežanje od problema. Dobro je znati kako se ova tri problema manifestuju kako bi na vreme mogli da poboljšaju odnos sa svojim Ribom.

Koriste snove kako bi pobegli od stvarnosti

Ako tvoja Riba stalno ostaje duže na poslu, ne mora odmah da znači da ima nekog drugog, već da jednostavno trči za ostvarivanjem snova. No, ako je nesrećna, Riba će sve svoje slobodno vreme potrošiti na potragu za svojim snovima, ali će se potpuno odmaknuti od tebe. Riba tada možda nije ni svesna da te izbegava i skriva se od problema. Čini se da upravo vi morate biti ti koji će svog partnera Ribu naterati da sedne i objasni zašto se ponaša tako neodgovorno. Imajte strpljenja, jer vam možda neće odmah reći šta je muči.

Na idealizam reaguju pesimizmom

Srećna Riba pršti optimizmom, ali kada je tužna i depresivna, jako je pogađaju ograničenja stvarnosti. Počinje da se oseća kao u lancima i da nije sposobna da se bori sa preprekama koje život stavlja pred nju. Pesimizam kod Riba je moćno oružje autodestrukcije koje se ogleda u, na primer, zatvaranju u sebe i odbijanju povezivanja s ljudima i mnogih drugih povoljnih prilika. Oni u vezi s Ribom često se bore da njihov partner zapliva u drugom smeru, ali loša vest je da on možda želi ostati zaglavljen na jednom mestu.

Mogu da se uznemire u sekundi

Ovo su jako emotivna i osetljiva bića puna empatije koja će uvek rado saslušati kako se drugi osećaju. Upravo zbog toga mogu postati preosetljive i prezasićene osećanjima, a onda vuku i druge za sobom. Zna se dogoditi da Riba zbog toga prejektuje neku svoju iluziju na druge koja ne mora biti istinita. Rešenje? Ribe bi trebalo da raščiste sa svojim emocijama i onim što ih muči pre nego što iz njih krene bujica nepovezanih reči. Niko se ne želi odjednom osećati kao da je izneverio svoju Ribu, a nema pojma kako se to uopšte dogodilo.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter