Izvor:
03.10.2018 u 06:07
0

ONI SU PREVIŠE ZATVORENI: Ovi horoskopksi znaci nikada ne otkrivaju svoje tajne!

Ukoliko u svojoj okolini imate osobu, partnera, prijatelja koji se teško otvara i gotovo nikada ne govori o svojim problemima ili stvarima koje vam zamera, a vi osećate da među vama postoji barijera, proverite da li su u nekom od sledećih znakova. Oni se nikada ne otvaraju, ne pričaju o onome što im je na duši, zato ne pokušavajte, uzalud je.

Rak

Ovaj znak je na vrhu liste skrivanja dubokih emocija. Iako je za ovaj znak rečeno da je najomiljeniji horoskopski znak, ovi ljudi su stručnjaci u skrivanju svojih stvarnih osećanja, pogotovo kada su povređeni. Imaju strah da budu uzeti zdravo za gotovo, pa zato kriju svoje emocije. Osmehom skrivaju šta zaista osećaju i poznato je da pate u tišini.

Škorpija

Jedan od glavnih razloga zašto ove osobe nikada ne izražavaju svoje emocije je zbog njihovog faktora poverenja. Oni su tajnoviti o svojim osećanjima i nikada ne dele svoju radost ili tugu sa ostalima. Zadovoljni su svojom sposobnošću da rešavaju bilo koju situaciju i svojim problemima ne opterećuju druge ljude.ž

Devica

Ove osobe su veoma samokritične. Svesni su svojih prednosti i slabosti, stoga ne izražavaju svoje emocije ili misli. Imaju urođenu sposobnost da imaju "pravo" lice, čak i ako su srećni ili nesrećni. Ništa na ovom svetu ne može da ih primora da otkriju stvarne misli koje se dešavaju u njihovoj glavi.

Vaga

Vaga u sebi doživljava unutrašnju oluju. Nije neophodno da je ova "oluja" sastavljena od negativnih emocija, ali to može biti u vezi sa nekim od nerešenih emocija unutar njih. Iako izgledaju srećno i zadovoljno, često iznutra nije tako. Ove osobe su oprezne u otvaranju prema ostalima i otkrivaju svoja osećanja samo kada imaju puno poverenje u druge ljude.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter