Izvor:
24.10.2018 u 13:20
0

LJUBAVNI HOROSKOP: Ovaj znak će uploviti u nemirno more ljubavi!

Dragi Bikovi, već duže imate težak period sa partnerom i rutina vas opterećuje. Odavno niste vidjeli partnera u novom svijetlu, svaki dan sa njim je monoton, a emocije se polako gase. Magija Urana i Venere podstiče vas da razmišljate o drugim opcijama i daje snagu da donesete neke važne odluke. Pokušajte prvo da razgovarate sa partnerom.

Emotivna situacija za Blizance ovih dana je vrlo zbunjujuća. Usamljeni Bliznaci maštaju o ljubavi, ali ne znaju šta više da preduzmu kako bi privukli romantičnu sreću. Pitajte priajtelje za savjet, otvoreno razgovarajte o svim teškoćama koje osjećate. Nedostaje vam samopouzdanje, a što više radite na njemu imaćete više hrabrosti da uplovite u nemirno more ljubavi.

Dragi Lavovi, Venera i Mjesec čine da postajete sve više osjećajni i zračite divnom energijom. Prija vam trenutna zona komfora i uživate kod kuće u partnerovom zagrljaju. Svaki razgovor učiniće da postanete još više bliski, a očekujte i pravi talas seksualne energije.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter