Izvor:
31.10.2018 u 10:10
0

LJUBAVNI HOROSKOP OTKRIVA: Ova 3 znaka danas očekuje mračna sudbina!

Kvadrat Venere i Meseca donosi konflikte i nesporazume, naročito na polju ljubavi. Neke reči pogodiće vas pravo u srce, a evo koja 3 znaka očekuje nesreća na polju ljubavi…

Dragi Bikovi, koliko god se trudili da vratite vezu na pravi put, vaš odnos je potpuno drugačiji od romantičnog. Umesto da sa partnerom razmenjujete nežnosti, vi ste u borbi između dva ega. Čak i kada se situacija promeni, ubrzo se vraćate u začarani krug. Moguće je da ćete se danas dodatno razočarati. Razmislite da li je ova veza vredna truda ili ipak treba da nastavite napred.

Planete čine da usamljeni Blizanci postanu osetljiviji nego inače. Iako sebi postavljate pitanja zašto se ljubav ne pojavljuje i kopate po greškama iz prošlosti, to neće ništa promeniti. Umsto što ste povučeni i živite u svetu izgubljenih snova, pokrenite se. Izađite sa prijateljima, upozanjte nove ljude, flertujte. Dajte sebi šansu da ponovo osetite onu romantičnu čaroliju.

Dragi Rakovi, osećate da ste prezasićeni i ne želite više da trošite vreme i energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Želite pravu i iskrenu ljubav, bez igrica. Odlučili ste da se trenutno više posvetite sebi. Obnovite energiju i harizmu, a ljubav će doči iznenada, ne tražite je u osobama koje je nisu dostojne samo da ne biste bili usamljeni.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter