NE ODUSTAJTE: Do kraja 2018. godine ova tri horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav!

Iako astrologija ne može savršeno da predvidi kada ćete se sresti s osobom vaših snova, sudeći po trenutnim astrološkim kretanjima – ova tri horoskopska znaka imaju veliku šansu da nađu pravu ljubav do kraja godine.

Ovan
Kada završi period retrogradne Venere 16. novembra, u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumeti. Ali imajte na umu da ako se menjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu. Ne zaboravite da će vas pravi partner primetiti samo kada ga stvarno prihvatite. Nakon 2. decembra, bez obzira šta se događa u vašem ljubavnom životu, bićete u kontaktu s vašom senzualnom stranom i privlačićete na neki način svakoga koga ćete upoznati.

Škorpija
Pošto će Venera proći prvu polovinu retrogradnog kretanja u vašem znaku, ovo će biti odlično vreme za vaš ljubavni život. Nakon 2. decembra, očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista sviđa. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primetiti. Nemojte se iznenaditi ako stalno dobijate pozive na sastanke.

Vaga 
Stvarno dobar period dolazi nakon 16. novembra, kada vas očekuju velike promene. Poboljšali ste svoje samopoštovanje, harizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gde god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period. Ako razrešite neke probleme iz prošlosti, ovo može biti odlično vreme za početak novog odnosa ili bar sastanak s osobom koja vam se sviđa.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Peru_Today

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost